Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за вътрешно осветление.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за вътрешно осветление.

Здравейте колеги, въпроса ми е следния, врътките за парното попринцип светят ли, понеже видях една обява в cars и на нея врътките светят много хубаво. На мен ми светят само копчетата за климатика, отопление на стъклото и да върти въздуха само в купето. И ако светят въпросните врътки, другия ми въпрос е как се сменят въпросните крушки?
    П.С. Колата е alfa romeo 147 '02

Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщение
    Здравейте колеги, въпроса ми е следния, врътките за парното попринцип светят ли, понеже видях една обява в cars и на нея врътките светят много хубаво. На мен ми светят само копчетата за климатика, отопление на стъклото и да върти въздуха само в купето. И ако светят въпросните врътки, другия ми въпрос е как се сменят въпросните крушки?
    П.С. Колата е alfa romeo 147 '02
    Ами трябва да светят, за смяна виж тук http://www.youtube.com/watch?v=LEEWBs8H1kM

P.S. Ох, явно не мога да чета, мисля, че самите врътки не светят, само копчетата които си споменал.
    Last edited by hayho; d.m.y г., 16:19.
    sigpic

Comment

Виж снимките на тази - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=292v52

Тва имам в предвид

Comment

Да светят самите врътки. На моята не светеха когато я купих, но мъжа ми ги смени и сега светят като на снимката която си показал.

---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

А и клипчето по горе той го е правил за предишната ни алфа

Comment

Да де, ама въпроса е дали всички го имат или е слагано на някои допълнително..

Comment

Като ги гледам са същите като на 156 значи светят. И да попитам оранжево ли светят или червено , чеда си сложа такива
            AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Първоначално публикувано от nightsurfer Покажи съобщение
              Като ги гледам са същите като на 156 значи светят. И да попитам оранжево ли светят или червено , чеда си сложа такива
              Слага се бяла крушка,пластмасата е оцветена в цвят.
              sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от UNBREAKABLE Покажи съобщение
                Виж снимките на тази - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=292v52

Тва имам в предвид
                Ами значи виж видеото в горния ми коментар там е показано как се сменят крушките, аз от начало се зачудих дали не са само за бутончетата, но щом трябва да светят и врътките, то на бутончетата крушките са отделно.

didkas едно благодаря на мъжа ти за клипчето, винаги е полезно да има и видео мат'риал
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                  Слага се бяла крушка,пластмасата е оцветена в цвят.
                  И така не разбрах оранжево или червено светят ?
                  AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Първоначално публикувано от nightsurfer Покажи съобщение
                    И така не разбрах оранжево или червено светят ?
                    Крушката е бяла,при мен свети зелено по таблото и съответно пластмасата на врътките ми е зелена,при теб ако е червено значи пластмасата е червена,може и да оранжавее незнам,но крушката ти със сигурност е бяла.

Comment

Колеги, тези крушки по същия начин ли се сменят на 156? И на мен ми е изгоряла третата.
                      '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
                      '05 Audi A6 4.2i

Comment

Първоначално публикувано от KiroPora Покажи съобщение
                        Колеги, тези крушки по същия начин ли се сменят на 156? И на мен ми е изгоряла третата.
                        Ми не точно.Ако е преди фейслифта са запоени на платката.Аз на моята и разпоих и трите крушки и запоих нормална крушка без цокъл на 1.2 А.Бяха изгорели 2,но смених и трите.На фейслифтовите 156-ци не знам как е.

Comment

Колега, ще ти използвам темата да попитам и аз нещо.
                          На 156-ца преди фейслифта, когато е с черните уреди, нормално ли е всичко останало освен уредите( които светят в червено-оранжево) да свети в зелено? В смисъл дали всички са така или само при мен е сменяно нещо и не е досменено

Comment

Първоначално публикувано от cTaHuO Покажи съобщение
                            Колега, ще ти използвам темата да попитам и аз нещо.
                            На 156-ца преди фейслифта, когато е с черните уреди, нормално ли е всичко останало освен уредите( които светят в червено-оранжево) да свети в зелено? В смисъл дали всички са така или само при мен е сменяно нещо и не е досменено
                            Била е с сивите километражи най-вероятно,които светят в зелено и са сменени с черни.

Comment

Да така е,макар и супер простотия. Някой дизайнер на по-ниско ниво го е решил така Но с малко търпение и поялник и копчетата стават оранжеви с изключение на врътките на климатика , аз за тва питах на 147 какъв цвят са че да ги сменя с такива.
                              А и колелцето за нивото на фаровете остава зелено
                              AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Working...
                              X